3 sigurna znaka da će vam se posrećiti

Objavljeno: 6.12.2018.


Žene konstantno pokušavaju da dešifruju koji muškarac je dostupan za vezu, dok muškarce češće muči da li djevojka želi da spava sa njima.
Dok za djevojke još uvijek nema konkretne pomoći, za muškarce se pojavila! Naime, jedno istraživanje pokazalo je da žene šalju jasne signale kada žele da se upuste u neobavezni seks.

Foto: Profimedia

Pogledajte tri načina kojima vam ona stavlja do znanja da je spremna za igru:

Glavna je na zabavi

Naravno da vam je privukla pažnju, kome ne bi? Ali stručnjaci savjetuju da obratite pažnju na njenu ekipu prije nego što se upustite u priču. Ako primjetite da su usredsređene samo na sebe, ostvaruju kontakt očima samo jedna sa drugom, igraju ne puštajući nikoga da im priđe, znači da nisu zainteresovane. Žena koja konstantno cirkuliše po prostorijama jeste ona koja traži isti tip zabave koji tražite i vi.

Nosi izazovnu odjeću

Kratka suknja i štikle ne znače momentalno da je raspoložena za muvanje. Zapravo većina žena bira izazovnu odjeću prije svega zato što pažnja prija. Ali ako pokazuje i noge i grudi postoji šansa da je već konkretno zainteresovana za nešto.

Foto: Profimedia

Upućuje vam zavodljiv pogled

Ovo je najčešće “zeleno svijetlo” koje žena može da uputi. One najviše vole da zaintrigiraju muškarca pogledom, tako i započinju zavođenje. Priđite, predstavite se, i stavite joj do znanja da je najprivlačnija žena u prostoriji.

Foto: Profimedia / Priredio: D. K.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *