Adrijana Lima u suzama legla na pistu i oprostila se od nje

Objavljeno: 5.12.2018.


Adrijana Lima se oprostila od Viktorijinih anđela. Na svojoj posljednjoj reviji krilatih ljepotica, koja je napokon prikazana ovih dana, u suzama je legla na pistu dok kamere nisu snimale.
Ovogodišnja Victoria’s secret revija će ostati zapamćena po suzama Adrijane Lime (37) koja je poslije 20 godina i 19 godišnjih odrađenih revija odlučila da se povuče. Na svom Instagram profilu objavila je video koji je posvećen svih 20 godina rada i zahvalila se brendu zahvaljujući kom je dobila status modeling zvijezde.

– Draga Viktorija, hvala što si mi pokazala svijet, podijelila sa mnom svoje tajne, i najvažnije od svega nisi mi poklonila samo svoja krila, već si me naučila da letim – rekla je, poslije čega je dobila ogroman aplauz i u tom trenutku je počela da plače.

Adrijana će se i dalje baviti modelingom, samo neće više raditi za “Victoria’s secret”. Osim toga, želi da se posveti pravima žena.

Sinoć su osim Lime, pistom prošetale sestre Hadid, Kendal Džener, Elza Hosk, Šveđanka koja je ove godine imala tu čast da prošeta u brushalteru od Svarovski kristala, čija je vrijednost milion dolara. Revija je emitovana na američkom kanalu ABC 2. decembra.

Ovo je bio prvi put da su Adrijanine ćerke bile na reviji Viktorijinih anđela.

– Nisam radila jednu reviju jer sam rodila Valentinu. Moja djeca će biti ovdje večeras. Prvi put će gledati reviju. Ne mogu da dočekam da vidim kako će reagovati. Želim dobro da se predstavim u očima svoje djece. Nadam se da ću ih učiniti srećnim- rekla je iz scene.

Резултат слика за adriana lima crying

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *