Džulija Roberts se transformisala u Kim Kardašijan i oči bole

Objavljeno: 4.12.2018.


Da je broj pratilaca na Instagramu nešto jaaaako važno za egzistenciju i sreću svakog čovjeka – to vam je već poznato. Evo, pogledajte šta je zbog toga uradila Džulija Roberts.
Gostujući u emisiji Elen Dedženeris glumica se transformisala u Kim Kardašijan. Ideju joj je dala Elen pokušavajući da poveća broj Džulijinih pratilaca na Instagramu.

– Da li moram da poziram gola?”, pitala je Džulija Elen, na šta je ova odgovorila: “Da, napokon.” Jedva se uzdržavajući da ne prasne u smijeh Džulija je rekla: “Imam čudan osjećaj da gubim pratioce dok stojim ovde.” Ona je Instagram otvorila tek u junu ove godine, a jednom prilikom je opisala društvene mreže kao “ljepljive poput šećerne vune”. Glumica je otkrila voditeljki da bi više voljela da mediji u vijestima izvještavaju o njenim dlakavim nogama nego o tome koliko godina ima.

– Mislim radije bih da kažu – Džulija Roberts koja nije nedjeljama obrijala noge…mislim, to ti bar da neku zanimljivu informaciju – našalila se Roberts. Onda je brzo dodala: “Nije istina!”

Foto: Profimedia

Džulija je inače nedavno priznala da tajno prati poznate face na Instagramu, i da nije znala da su tako jezivi. Takođe, otkrila je šta se desilo davne 1999. kada je njena fotografija dlakavog pazuha dospjela u sve medije i do danas se pominje.

– Mislim da samo nisam dobro proračunala dužinu rukava i mahanje i kako će te dvije stvari ići zajedno, otkriti lične stvari o meni. To je i dalje živa slika u mojoj glavi. To nije bio stav koliko dio stava koji imam kao ljudsko biće na ovoj planeti – rekla je Džulija.

Сродна слика

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noizz

One thought on “Džulija Roberts se transformisala u Kim Kardašijan i oči bole

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *