Banjalučani nastupili prije Cece

Objavljeno: 4.12.2018.


Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović svojim koncertom otvorila je zimsku sezonu na olimpijskoj planini Jahorina, a kao predgrupa nastupila Banjalučka grupa Maskarada.
Maskarada Band iz Banjaluke proteklog vikenda nastupio je kao predgrupa koncertu Svetlane Cece Ražnatović na Jahorini povodom otvaranja sistema za vještačko osnježavanje.

Image may contain: 4 people, people on stage and people playing musical instruments

Koncert je počeo u 20 časova, a publika je u njihovom izvođenju mogla da čuje popularne pop, rock, novokomponovane i narodne numere. Nekoliko hiljada ljudi pjevalo je u glas sa ovom mladom ekipom na početku koncerta. Njihov nastup trajao je preko sat i po vremena, a po ovacijama, aplauzima i uzavreloj atmosferi možemo zaključiti da je publika zaista uživala.

„Moramo vam reći osjećaj je nevjerovatan. U trenutku zaboravite gdje se nalazite, prođu vas trnci i pomislite da je to sve san, najljepši mogući san, nešto o čemu sanja svako ko se bavi muzikom.“

 

„Zaista smo presrećni jer nas je publika tako prihvatila. Ovo je za nas bio do sada najveći nastup, nadamo se samo prvi takav u nizu.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *