Dinamo suspendovao Đurića zbog “nebranjenja” protiv Partizana

Objavljeno: 28.11.2018.


Fudbalski klub Dinamo iz Vranja suspendovao je golmana Uroša Đurića, zbog kako kažu “sumnjivih odbrana protiv Partizana”.
Partizan je za vikend pobedio Dinamo sa 6:0, a posle meča usledila je izjava trenera Radmila Jovanovića, koja je uzburkala javnost.

Jovanović se kasnije oglasio kako mu je izjava loše protumačena.

Povom ove situacije zvanično se oglasio i Dinamo iz Vranja sa saopštenjem.

Nije sramota sportski izgubiti, čak i ovako velikim rezultatom (0:6), pogotovo od tima koji imenom i tradicijom to i zaslužuje. Čestitke protivniku, ali… To “ali“” odnosi se na pojedine igrače i njihov odnos prema imenu Dinama i časti sportske igre koju naš klub gaji. Zato smo i preduzeli potrebne korake za povratak kluba u normalne sportske okvire. Jedna od odluka je suspenzija golmana Uroša Đurića, koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata. Suspenzija se odnosi na golmana Uroša Đurića i verovatno na još nekolicinu igrača Dinama“, piše u saopštenju Upravnog odbora Dinama poslatom Sportskom žurnalu i dodaje se:

“Zato se i obraćamo javnosti i poručujemo da ćemo, uz sve nagomilane probleme, i ovaj uspešno rešiti i nastaviti sportsku borbu u istorijskoj sezoni za Dinamo. Naši problemi će ostati samo naši i budite sigurni da ćemo ih rešiti na najbolji način za Dinamo, primenjujući propise FS Srbije i Pravilnik o kažnjavanju Dinama”.

Ispod možete pogledati sve golove sa meča Partizan – Dinamo Vranje, kao i izjavu Jovanovića posle meča. Podsećamo, Jovanović je kasnije rekao za “Informer” da mu je izjava loše protumačena.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *