PRAVDA ZA DAVIDA – 247. DAN

Objavljeno: 27.11.2018.


Na Trgu Krajine 247. dan okupljeni građani traže istinu i pravdu u slučaju smrti Davida Dragičevića. I dalje bez odgovora.
247. dan na Trgu članovi grupe Pravda za Davida traže istinu i pravdu. Kažu da ne odustaju bez obzira na vremenske uslove.

”Stojimo po svim uslovima, odustajanja nema zato što znamo zašto stojimo. Tražimo istinu i pravdu. Istinu koju 90 odsto znamo. Zahvaljujemo se svima koji ste uz Davora. Stojimo ovdje zbog našeg Davida, uz Davora, najponosnijeg oca, i Suzanu, najponosniju majku. Njihovo dijete je išlo na dva fakulteta i bio je svestran. Momak koji je trebao da bude budućnost ovog grada. Stajaćemo ovdje dok ne dobijemo istinu i pravdu”, poručili su iz grupe “Pravda za Davida”.

Okupljeni građani na trgu pitaju u kakvoj državi živimo i navode mnogo nelogičnosti koje su se pojavile u slučaju smrti Davida Dragičevića. Od nerada institucija koje treba da rade svoj posao do direktnog mješanja ministra i predsjednika Republike.

Istina i pravda je sve što želimo rekli su okupljeni građani. Pravda će stići kad-tad, samo je pitanje vremena, poručeno je na Trgu Krajine.

BN TV

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *