Jelena Janković je teško preživjela krah VIŠEGODIŠNJE ljubavne veze

Objavljeno: 26.11.2018.


Svi su mislili da će se vjenčati, a umjesto toga – RASKID!
Teniserka Jelena Janković je preživjela težak perioda nakon raskida sa vaterpolistom Mlađanom.

Teniserka Jelena Janković godinama je bila u turbulentnoj vezi sa vaterpolistom Mlađanom Janovićem, a iako su bili na korak do braka na iznenađenje mnogih uslijedio je raskid.

Srpska teniserka i crnogorski vaterpolista romansu su otpočeli na Olimpijadi 2008. godine, kada su se upoznali u restoranu brze hrane. Imali su vrlo burnu i turbulentnu vezu, budući da su raskidali i mirili se više puta, ali 2014. godine na sve srane šuškalo se da se Mlađan priprema da zaprosi Jelenu. Umjesto toga, oni su definitivno stavili tačku na vezu.

,,Cijela porodica Janović bi voljela da su istinite čaršijske priče da su se vjerili, ali njih dvoje definitivno više nisu zajedno. Mlađanovoj familiji stvarno nije bitno ko je njegova izabranica sve dok je on srećan”, rekao je tada izvor blizak porodici vaterpoliste.

Jelena nakon toga nije krila da je teško podnijela raskid, kao i da se u tom periodu ugojila šest kilograma.

Hrana mi je bila lijek. To je kao na filmu kada vidite one djevojke poslije raskida veze kako jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo – i raskid i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem. Bila sam se baš zaokružila i brat me je zafrkavao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu, jer sam to vidjela po stvarima. Sve je pucalo na meni. Imala sam šest kilograma više. Nisam ništa mogla da radim, nikakve mi terapije nisu pomagale, samo sam jela. Toliko sam jela da sam razmišljala da bih mogla da postanem kuvarica”, rekla je ona tada za “Žurnal”.

Teniserka već neko vrijeme uživa u vezi sa sadašnjim izabranikom čiji identitet ne želi javno da otkriva.

 

Glossy

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *