Nove slike zaštitnog stakla za Samsung Galaxy S10

Objavljeno: 24.11.2018.


Prije dve nedelje, Samsung je debitovao sa svojim eksperimentalnim konceptima izreza u vrhu ekrana, i prikazao je širi spektar dizajna ekrana.
Iako nas je sve to navelo da budemo sigurni da će Galaxy S10 imati neki od tih izrea, novi snimci koji su se pojavili, to demantuju.

Zaštitno staklo ekrana je detaljno opisao veoma pouzdani leaker Ice Universe koji je precizno opisao mnoge dizajne pametnih telefona pre njihovog zvaničnog otkrivanja. Samo zaštitno staklo ekrana odražava bezivične stranice koje su se više puta pojavljivale tokom protekle godine, ali je bilo malo verodostojnih izvan par konzistentno pouzdanih leakera.

Možda je najvažnija stvar kod ovog zaštitnog stakla ekrana da se nastavljaju napori kompanije Samsung da se odrekne izreza. Na vrhu maske nalazi se mali izrez gde se očekuje da će biti smešten zvučnik. Nejasno je šta Samsung planira za svoju prednju kameru ako ove slike budu tačne, jer izgleda da nema prostora na tankom delu gornje maske, niti otvora za svoj novi Infiniti-O koncept.

Postoje četiri verzije Galaxy S10 modela koji su navodno u fazi pripreme, što znači da bi ovo mogao da bude model srednjeg segmenta koji se u potpunosti oslobodio prednje kamere. Alternativno, Samsung bi mogao imati svoju vlastitu pop-up kameru sličnu Oppo Find X ili Vivo Nex. Međutim, Infinity-O izrez o kome se špekulisalo, mogao bi jednostavno biti ekran sa najvećim screen-to-body odnosom do sada, jednostavno prkriven ovom zaštitom ekrana.

Izvor: KitGuru

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *