Klop se šali: A da probam sa 11 defanzivaca protiv Votforda?

Objavljeno: 24.11.2018.


Menadžer Liverpula Jirgen Klop uoči gostovanja Votfordu imao je zanimljiv predlog da na teren izvede 11 odbrambenih igrača.
Naravno, Nemac se našalio sa novinarima jer iza svega stoji velika prilika da gigant sa “Enfilda” u susretu 13. kola obori klupski rekord.

Naime Liverpul je u prvih 12 kola primio svega pet golova u Premijer ligi, na čak sedam utakmica mreža im je ostala netaknuta.

Dogodi li se da i u Votfordu ne prime gol, oboriće klupski rekord jer im se nikada nije dogodilo da u prvih 13 utakmica prime svega pet golova.

Otuda se Klop našalio sa novinarima kada su ga pitali kako će Liverpul igrati imajući na umu ovaj podatak.

“Nisam znao za taj podatak. Šta kažete, a da probam da igram sa 11 defanzivaca kako bismo oborili rekord? Ne, rekordi nisu u mom fokusu. Igramo da pobeđujemo jer to nam život čini podnošljivijim. Ako ne primimo gol, biće odlično”, rekao je Klop.

On veoma ceni ekipu Votforda.

“Mislim da nisu slučajno tako visoko, na sedmom mestu. Možda nisu bili najbolji protiv Bornmuta, ali u svim ostalim utakmicama jesu. Ne dozvoljavaju da im se mnogo šutira na gol, moramo biti spremni na sve zamke”, upozorio je strateg Liverpula.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *