Prosinečki mora na operaciju

Objavljeno: 23.11.2018.


Selektor BiH Robert Prosinečki moraće na operaciju nakon zdravstvenih komplikacija koje su ga pogodile ovih dana.
Prosinečki je hospitalizovan zbog iscrpljenosti u četvrtak uveče, a nakon analiza utvrđeno je da mu je potrebna operacija slepog creva.

Legenda Crvene zvezde se nije osećala dobroprethodnih dana, zbog čega je propustio otvaranje novih prostorija FS BiH u četvrtak.

“Selektor se nije osećao najbolje od našeg povratka iz Španije. Mislio je da je premoren, ali u četvrtak se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo pa je istog dana hospitalizovan. U petak će biti podvrgnut operaciji”, izjavila je Slavica Pecikoza, portparol FS BiH.

Ovo nije prvi put da Prosinečki ima zdravstvenih problema. Pre devet godina želučana bakterija uzrokovala mu je probleme s centrom za ravnotežu.

Legendarni hrvatski fudbaler pre osam godina počeo je uspešnu samostalnu trenersku karijeru, a između ostalih vodio je i Zvezdu. U januaru je preuzeo reprezentaciju BiH koja je neuspešno završila kvalifikacije za SP i odmah s njom postigao veliki napredak.

Osvojio je grupu u Ligi B i plasirao se u Ligu A Lige nacija, bez poraza u konkurenciji Austrije i Severne Irske uz samo jedan primljen gol.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *