Ma da li je ovo realno?! 7 stvari koje muškarci potajno rade sa svojim penisom

Objavljeno: 23.11.2018.


Penis (u erekciji) je najbolje sredstvo protiv dosade! U jednoj anketi na Reditu muškarci su odgovarali što sve rade sa “drugarom” kad ih niko ne gleda
Sigurno ćete pomisliti pri čitanju ovog teksta da ste dobar dio filozofije zvana penis već izučili i da znate dovoljno koliko vam je potrebno da se zadovoljite. Ok, možda ste to i usavršili, ali sigurno ni ne pomišljate šta sve vaš dragi radi s njim kad je sam i dosadno mu je.

U nastavku donosimo 7 istina, pa pokušajte da ostanete ozbiljni dok čitate naredne redove.

Bejzbol palica za kikiriki

„Ponekad igram bejzbol s kikirikijem. Nagnem penis u jednu stranu, pustim kikiriki da padne i pokušam pogoditi penisom“, otkrio je jedan od korisnik Reddita .

Naprave od njega duha

Stavim na penis komad platna i nacrtam gore oči i usta – da izgleda poput duha iz holivudskih filmova, otkrio je Jing Fong.

Udaraju s njim po raznim predmetima

„Ponekad, kad se uzbudim i penis mi je u erekciji, mašem njime naokolo. I to jako. Toliko snažno njišem da me udara po bokovima. Ponekad udaram i rušim penisom predmete po kući. To me ne uzbuđuje, ali volim osjećaj kad rušim stvari penisom“, napisao je korisnik eligiblebastard.

Pretvore ga u morskog psa

„U kadi se igram s njim kao da je morski pas koji iskače iz vode pa onda opet trijumfalno uroni u vodu“, napisao je BonkeyKongCountry.

Njime pritiskaju ekrane osetljive na dodir

Nemamo komentar zaista…

Koriste ga poput mjenjača u automobilu

„Nekad sam se zamišljao da je moj penis mjenjač u kamionu. Potom bih oponašao zvuk motora i mijenjao brzine“, otkrio je Peepingt0m.

Uvežbavaju akrobatske tačke

„Najprije bacim nekoliko komada gaća na pod. Potom podignem jedan nožnim prstima, bacim u vazduh i hvatam penisom“, priznaje Beat9.

Izvor: miss7.hr / cosmopolitan.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *