Hemsvort htio da se druži sa holivudskim glumcem, on ga “iskulirao”

Objavljeno: 23.11.2018.


Sve što je australijski glumac Kris Hemsvort želio jeste da ode na piće sa Leonadrom Dikapriom, ali zvijezda filma “Đango” nije htio da izdvoji vrijeme za njega pa ga je totalno iskulirao.
Leonardo Dikaprio je čak dva puta ignorisao poziv svog kolege, australijskog glumca Krisa Hemsvorta koji je htio da zajedno popiju piće i razgovaraju.

Ovu vijest ispričao je dugogodišnji trener i prijatelj Luk Zoci, koji je u radio emisiji Fitzy & Wippa istakao da je Leonardo dva puta odbio Krisa u periodu od samo nekoliko dana.

“Jadan Kris. Bili smo na pres turi promociji filma Tor 2. Bili smo u Japanu i odsjeli smo u hotelu Ric-Karlton. Dikaprio je bio tamo sa svojom cijelom svojom grupom ljudi. Bilo ih je oko desetoro.”

Hemsvort je pomislio da je ovo idealna prilika da se sprijatelji sa Dikapirom, ali nažalost to se nije desilo.

Australijski glumac se obratio Leonardovom menadžeru kada je rekao da mu proslijedi poruku da želi da ide sa njim na pivo. Međutim, on nikada nije odgovorio na ovaj poziv.

Da stvar bude gora, Australijanac je samo dva dana kasnije ponovo “iskuliran”.

“Stajali smo u lobiju”, prisjetio se Krisov prijatelj. “Kris mu je mahnuo i sjećam se, kada sam se okrenuo, Dikaprio je protrčao kroz lobi sa 15 ljudi oko sebe i samo je prošao pored Krisa.”

Izvor: B92

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *