“Srpski kadrovi u Sarajevu nisu moj narod”

Objavljeno: 22.11.2018.


Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik u jednoj od posljednjih izjava, izgovorenih u Banja Luci, da srpski predstavnici u zajedničkim institucijama BiH nisu njegov narod je dokaz teških podjela i razdora među Srbima.
Dodik je rekao da srpski predstavnici u zajedničkim institucijama su ti protiv kojih se borio, oni nisu njegov narod i ne mogu obavljati te dužnosti.

“Oni su ti protiv kojih smo se borili. Oni ne mogu vršiti te dužnosti. Oni moj narod i saradnici nisu”, kazao je Dodik.

Poručio je da ono što Srbi u zajedničkim institucijama BiH treba da znaju jeste da se dokažu i da za početak, podnesu ostavke.

“Moraju da znaju ako hoće da budu moji saradnici treba da se dokažu, a za sada dokazivanje je da svi podnesu ostavke i da razgovaramo o tome kako ćemo dalje”, kazao je Dodik jednoj trećini Srba koji se nalaze u zajedničkim institucijama BiH.

Srbi u zajedničkim institucijama BiH su uglavnom kadrovi SDS-a, PDP-a i NDP-a i za Dodika, koji je srpski predstavnik u Predsjedništvu BiH, oni nisu “njegov narod”.

Dodikova poruka je samo potvrda teških podjela i razdora među Srbima u Republici Srpskoj ali i dokaz ko te podjele prave.

BN TV

One thought on ““Srpski kadrovi u Sarajevu nisu moj narod”

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *