PUBG o detaljima završene Fix PUBG kampanje, kao i planovima za narednu godinu

Objavljeno: 21.11.2018.


PUBG Corp. je okončao kampanju “Popravimo PUBG” i fokusirala se na nove razvojne prioritete za narednu godinu.
“Izgradnja stabilnosti i kvaliteta” sada je njihova “najvažnija vrednost”, objašnjava kompanija u otvorenom pismu objavljenom na Steamu, pred Battle Royale gejmplej i novi sadržaj.

“Kao prvo, ovo će verovatno usporiti našu kadencu izgradnje, ali pošto u ovim procesima postajemo veštiji, nadamo se da ćemo obezbeđivati novi sadržaj brzo kao i ranije, uz održavanje nove stabilnosti i kvaliteta kao primarnog cilja“, piše izvršni producent Taeseok Jang.
On je dodao i da je kampanja “Popravimo PUBG”, najavljena pre tri meseca, dovela do značajnih poboljšanja performansi između klijenta i servera, usklađivanja i rešenja protiv varanja (uključujući i zabranu više od dva miliona naloga). Osim toga, PUBG Corp. kaže da je pronašao skoro sve od 100 grešaka i mogućih unapređenja kvaliteta opisanih na početku šeme.

Znamo da ima mnogo stvari koje se mogu poboljšati, ali imamo utisak da tačnije osećamo ono što vi, igrači želite i trebate”, rekao je Jang. “Došli smo do kraja Fix PUBG kampanje, i sada idemo napred sa razvojem, unapređenjem procesa i udvostručavanjem naših napora uz nove naučene lekcije“.

Izvor: Engadget

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *