Tri dobra razloga da izaberete Samsung Galaxy A7

Objavljeno: 20.11.2018.


Čini se da u posljednjih nekoliko godina, nikada nije bilo teže donijeti odluku o tome koji mobilni telefon kupiti.
I dok neki biraju uređaj samo zbog imena brenda, trenutnog trenda ili “jer svi imaju baš taj na oko lijep telefon”, oni pažljiviji dobro odmjere koliko će novca dati za – skupijocene “aksesoare” današnjice.

 Samsung Galaxy A7 zaista intrigira u srednjem segmentu pametnih telefona. Riječ je o uređaju koji je odličan spoj uloženog i dobijenog. Naime, ovaj pametni telefon ima pristupačnu cijenu, a korisnicima nudi praktične, ali i moćne funkcije koje svaki iole “ozbiljan” uređaj treba da ima.

Ovaj najnoviji uređaj kompanije Samsung iz A serije ima odličnu zadnju trostruku kameru i elegantni dizajn. Idealan je čak i za sve one potpuno fokusirane na svoj lični stil, jer dolazi u sjajnim bojama – crnoj, plavoj i zlatnoj.

Da se vratimo na kameru, karakteristiku koja gotovo sigurno kod korisnika izaziva najviše pažnje. Trostruka kamera ovog uređaja je, sudeći po specifikacijama, zaista impresivna. Da krenemo redom, kamera A7 može da se pohvali:

Ultraširokim objektivom od 8MP, sa uglom od 120 Iste je širine vidnog polja kao i čovjekovo oko, te Galaxy A7 “snima” svijet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova.

Objektivom od 24 MP i objektivom za dubinu i funkcijom Live Focus koja omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta.

Inteligentnom funkcijom za optimizaciju, Scene Optimizer, pa kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije a zatim podešava boju, kontrast i osvjetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike.

Takođe, treba napomenuti da objektiv od 24 MP automatski propušta više svjetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svjetla. Snimljene fotografije su zato savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima niske osvjetljenosti.

U vremenu kada su društvene mreže “preplavljene” selfijima, prednja kamera od 24 MP i podesivi LED blic, i te kako dobijaju na značaju. Prosto, jer daju bistre, čiste selfije u bilo koje doba dana. Uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju pomoću programa rada Pro Lighting Mode. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za uljepšavanje.

Poseban šmek ovom telefonu daje – dizajn. Uz moderne boje, dolazi prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6,0 inča. Vrhunski dizajn stakla, bočni senzor za otisak prstiju koji je jednostavniji za korišćenje i glatke, neprekinute zakrivljene linije, čine Galaxy A7 i sofisticirano elegantnim i praktičnim, dok ga je lako držati u ruci. Uređaj podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka, a dolazi sa servisima Bixby i Samsung Health.

Izvor: Nezavisne/PCPress

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *