Nokia zakazala događaj u Dubaiju za 5. decembar

Objavljeno: 18.11.2018.


Nakon održavanja više hardverskih događaja tokom 2018. godine, HMD Global – kompanija koja stoji iza Nokia smart telefona – najavila je jedan završni događaj koji će se održati 5. decembra u Dubaiju.
Direktor HMD Global proizvodnje, Juho Sarvikas, potvrdio je događaj putem Tvitter-a, a takođe je objavio i tizer sliku uz hashtag #ExpectMore. Kompanija još nije potvrdila šta će najaviti na događaju, ali se po tizeru naslućuje Nokia 7.1. Ovo bi moglo ukazati na to da će ovaj pametni telefon postati dostupan za kupovinu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ubrzo nakon događaja.

Sada, pošto je Nokia 7.1 objavljen prošlog meseca i već se može naći na Nokia veb lokaciji u regionu, izgleda da je malo verovatno da će HMD Global imati događaj za objavljivanje isključivo za ovaj telefon. Umesto toga, kompanija će verovatno najaviti novi proizvod. A ako su nedavne glasine tačne, to bi mogla biti Nokia 8.1.

Ovaj pametni telefon će biti međunarodna varijanta kineske Nokia X7 i očekuje se da će biti predstavljena do kraja godine. Uređaj se isporučuje opremljen izrezom u ekranu i pokreće ga Snapdragon 710, što znači da će cena biti vrlo konkurentna.

 

Izvor: Phonearena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *