Buket ruža za Mišel i 750.000 primjeraka prvog dana

Objavljeno: 18.11.2018.


Nekadašnja prva dama Sjedinjenih Država Mišel Obama u Vašingtonu je predstavila svoje memoare, a “specijalni gost” na promociji bio je njen suprug, bivši predsjednik SAD Barak Obama, koji se pojavio sa buketom ruža za Mišel.
Foto: Getty

Tokom turneje po zemlji povodom promocije svoje knjige “Postajanje” (Becoming), Mišel Obama je u subotu uveče u Vašingtonu učestvovala u razgovoru čiji je moderator bila njena dugogodišnja prijateljica i nekadašnja savetnica Bele kuće Valeri Džeret, prenosi AP.

Kada se u razgovoru povela reč o osećanjima Mišel Obame prema suprugu, Džeretova je najavila “specijalnog gosta” i Barak Obama je tada ušao u salu sa buketom ruža, na opšte oduševljenje prisutnih u Areni “Kapital 1”.

Džeretova ga je pitala kako mu je Mišel svojila srce kada su se upoznali u pravnoj firmi u Čikagu, gde mu je ona bila mentor.

Barak Obama je odgovorio da je Mišel bila “jedinstvena”, snažna i poštena, i neko na koga je uvek mogao da se osloni. Takođe je rekao da je znao da će, ako ona bude majka njegove dece, njihovi potomci biti “izuzetni”.

 
GettyImages

Inače, knjiga Mišel Obame prodata je prvog dana u 750.000 primeraka, što je jedan od ovogodišnjih rekorda, piše the Holivud reporter.

Taj broj uključuje i prodaju i pretprodaju memoara bivše prve dame u SAD i Kanadi, kao i audio i elektronsko izdanje, rečeno je agenciji AP u izdavačkoj kući Kraun pablišing. Izdavač je, zbog toga, odlučio da poveća tiraž knjige sa 1,8 na 2,6 miliona primeraka.

Veću prodaju prvog dana ove godine je imala jedino knjiga Boba Vudvarda “Fear: Trump in the White House”, u izdanju izdavačke kuće Sajmon end Šuster, koja je prodata u 900.000 primeraka.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *