Petrović imenovan za novog v.d. generalnog direktora “Elektroprivrede RS”

Objavljeno: 16.11.2018.


Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović imenovan je na današnjoj sjednici Nadzornog odbora “Elektroprivrede RS” za novog vršioca dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća, saznaje Srpskainfo.
Njegovo imenovanje uslijedilo je nakon što je ostavku Nadzornom odboru podnijela dosadašnja v.d. direktorica Radmila Čičković.

Kako Srpskainfo sazanje članovi Nadzornog odbora prihvatili su njenu ostavku, a ona bi trebalo da bude ubrzo imenovana na novoj poziciji u Ministarstvu finansija RS.

Potpredsjednik Nadzornog odbora “Elektroprivrede RS” Nebojša Rikalo izjavio je nakon sjednice da je Čičkovićeva podnijela ostavku iz ličnih razloga i da su je članovi Nadzornog odbora prihvatili.

Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija
Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

On je istakao da pozicije izvršnih direktora za pravde i ekonomske poslove, Dragoljuba Reljića i Darka Milunovića, nisu razmatrane na današnjoj sjednici.

– Zadužuje se uprava preduzeća da formira komisiju kako bi primopredaja između Čičkovićeve i Petrovića bila što skorije urađena – rekao je Rikalo.

On je dodao da se nakon toga treba raspisati konkurs za direktora ovog preduzeća, jer Petrović može biti najduže šest mjeseci vršioc dužnosti generalnog direktora.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *