Izjavila je da ju je bivši suprug varao: “Ona je takva, voli da glumi žrtvu”

Objavljeno: 16.11.2018.


Britanska pjevačica Čeril Kol je u nedavnom intervjuu izjavila kako joj je od svih muškaraca samo otac njenog djeteta, Lijam Pejn bio vijeran.
Ovo je izgleda dotaklo njenog bivšeg supruga Žana Bernarda Fernandeza Versinija koji je bio u braku sa pjevačicom 18 mjeseci.

Kako prenosi portal Dejli mejl, Žan Bernard se povjerio prijatelju zbog ovih optužbi pjevačice.

“Nikada je nisam varao i uradio sam sve kako bismo održali naš brak. Da sam je prevario bio bih na sudu zbog toga. Bila je ista situacija kada su mene krivili zbog njenog gubitka kilograma. To nije bila moja krivica, ali ona je taj tip, uvijek mora nekoga drugog da okrivi“, rekao je Fernadez Versini.

“Trebalo bi da prestane da krivi mene i druge ljude zbog svojih neuspjelih veza. Ona u svakom momentu želi da ispadne žrtva. Uvijek je neko drugi kriv“, rekao je navodno on.

Čeril je nedavno za magazin In Style rekla kako su joj svi muškarci bili nevjerni, sem pjevača Lijama Pejna s kojim ima sina, a od koga se takođe rastala.

“Vrlo lako se zaljubljujem. Mnogo sam toleranta. Ne umijem da postavim granice na početku“, pravdala se Čeril.

Čeril i Žan Bernard vjenčali su se 2014. godine nakon tri mjeseca veze da bi se već na početku 2016. razveli nakon 18 mjeseci braka.

Blic Žena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *