Ako volite pivo, ovo je posao za vas

Objavljeno: 13.11.2018.


Odgovor na pitanje da li volite ranije da izađete sa posla kako biste sa drugarima otišli na pivo ne treba dugo tražiti.
Kod većine ljudi, ili bar kod većine onih koji vole da piju pivo, odgovor bi više nego sigurno bio pozitivan. A upravo za takve ljude jedna australijska pivara ima posao.

Sidnej bir kompani (Sydney Beer Co.) nedavno je objavila oglas za posao “glavnog službenika za raniji odlazak sa posla” (Chief Clock Off Officer – CCOO).  Ovo jedinstveno radno mjesto zainteresovanima nudi stalan posao, sa punim radnim vremenom i platom koja je stvar dogovora sa poslodavcem.

Rezultat slika za beer

Međutim, budući da je u pitanju šefovska pozicija, sa takvim poslom dolazi i velika odgovornost. Glavna dužnost CCOO-a je da ubeđuje sidnejske radnike da ranije odlaze sa posla, kako bi pili pivo i družili se uz njega, piše Njuzhab.

U njegov opis posla spadaju i organizacija događaja (Venue Relationship Management), koja podrazumijeva obilazak što većeg broja sidnejskih pabova, kao i potpuno uživanje u pivu i druženju (Absolute Work Enjoyment), zbog čega bi zaposleni bili potpuno uvjereni da treba da izađu koji minut ranije.

Oglas poziva “prijepodnevne” osobe koje ostvaruju maksimalnu produktivnost u redovno radno vrijeme, i odbrojavaju svaki minut do prvog piva.

Poslodavac od kandidata traži sposobnost planiranja i vještine u slanju poruka i imejlova, i postovanju na društvenim mrežama. Što češće slanje poruka je više nego poželjno.

A osim ljubavi prema pivu, nikakvo prethodno iskustvo nije neophodno.

Izvor: b92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *