Najplaćenija prostitutka objašnjava kako izgleda njen radni dan (FOTO)

Objavljeno: 12.11.2018.


Seksualna radnica opisala kako izgleda njen dan i kako to da zarađuje toliko mnogo. I milion dolara za se*s!
Seksualna radnica Alisa Litl koja godišnje svom radnom mjestu, Munlajt Bani Ranču u Nevadi, donese milion dolara, otkrila je kako izgleda jedan dan u njenom životu.

Sebe naziva seksualnom radnicom koja zarađuje najviše u Americi, a u članku koji je napisala za “novčane dnevnike” magazina Refinery29 otkrila je da godišnje zarađuje impozantnu svotu, nakon što polovinu novca koji su klijenti platili za njeno vrijeme i usluge uzme firma, piše Index.hr.

– U prvoj godini ovdje donijela sam 511 hiljada dolara, od čega sam uzela polovinu. Druge godine donijela sam 712 hiljada dolara, a na putu sam da ove godine donesem ranču 1,2 miliona dolara – rekla je.

Kako je napisala u članku, klijenti s njom mogu dobiti “osnovno iskustvo” koje košta 2500 dolara ili “cjelonoćno iskustvo” koje košta 22.500 dolara. S druge strane, mjesečno troši hiljadu dolara za stanarinu te odvaja 20.000 za štednju i investicije. Otkrila je da je ove godine za 3000 dolara unajmila pomoćnicu koja puno radno vrijeme radi kao “njen drugi par ruku”.

– Pomaže mi s podkastovima, jutarnjim šoovima na Jutjubu, fotka me i brine se o mojim ljubimcima. Uz njenu pomoć mogu se posvetiti novim sadržajima u kojima moji klijenti uživaju – opisala je.

Dan započinje vežbanjem i brigom za svoje pse Imriela i Anubisa.

– Idem na pilates, potom doručkujem i pobrinem se za ljubimce. Kad imam važniji sastanak, počnem se spremati oko 11 kako bih bila na ranču pola sata prije nego što gost dođe. Volim biti tamo prije gostiju jer volim biti prva osoba koju vide kad prođu kroz vrata – opisala je.

Potom je prepričala sastanak s gostom koji je bio jako uzbuđen jer je tog dana gubio nevinost s njom.

– Razgovarali smo o tome da fotografišem naš sastanak, kako bi imao uspomenu na svoj prvi put. Cjelodnevno iskustvo košta 15.000 dolara, a s njim sam se približila cifri od milion dolara ove godine. Kući se vraćam oko 22 sata, jako umorna i odmah odlazim u krevet – ispričala je.

Index

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *