Vatra guta sve, evakusane Kim Kardašijan, Lejdi Gaga

Objavljeno: 10.11.2018.


Zbog požara koji bukte Kalifornijom evakuisano je stotine hiljada ljudi. Zbog vatre u Kalabasasu i Malibuu evakuisane su i mnoge ličnosti iz javnog sveta.
Foto: Tanjug/AP/Ringo H.W. Chiu

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, glumica Alisa Milano, režiser Giljermo del Toro, samo su neki od ličnosti koji su morali da napuste svoje domove.

U Malubuu, koji je poznato mesto u kom se mogu naći poznate ličnosti, naređena je evakuacija, a više domova je uništeno u mestima Vestlejk Vilidž i Oak Park. Požar se proširio na 35.000 ari.

Oko 250.000 stanovnika Los Anđelesa i Venture evakuisani su, a vatrogasci se i dalje bore sa vatrenom stihijom. Oko 150 kuća je uništeno.

Kako prenose mediji, među kućama koje su “progutane“ je i dom Kejtlin Džener, rijaliti zvezde, nekada olimpijskog šampiona.

I rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja ima kuću u Kalabasasu, objavila je na Instagramu fotografiju iz aviona gde si vidi plamen, navodeći da je imala jedan sat za evakuaciju.

“Molim se da su svi bezbedni“, napisala je ona.

Glumica Alisa Milano takođe je evakuisana. Kako je rekla u brzini je morala da uzme decu, a da su evakuisani i konji koje ima.

“Konji su napokon bezbedni. Deca su bezbedna. Moja kuća je u opasnosti, ali… sve što ima srce koje kuca je van opasnosti. Hvala svima na brizi“, napisala je ona.

Pevačica Lejdi Gaga svoju kuću napustila je jutros, a na fotografiji koju je objavila na instagramu vidi se ogroman dim nad njenom vilom.

I glumac Orlando Blum objavio je fotografiju “pogleda“ iz njegovog doma.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *