Šaćiri: Srećan sam u Liverpulu, učim od Klopa

Objavljeno: 10.11.2018.


Fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri rekao je da je srećan u tom klubu i da će, uz saradnju s trenerom Jirgenom Klopom, postati još bolji igrač.
“Veoma sam srećan što sam ovde i svakodnevno se trudim da treniram i postanem još boji igrač. Još sam mlad i mnoge stvari mogu raditi još bolje. Trener mi je mnogo pomogao da se popravim, učim pored njega i to je najvažnija stvar”, rekao je Šaćiri.

Švajcarski reprezentativac dodao je i da mu nije trebalo mnogo vremena da se prilagodi, ali da je imao veliku pomoć na terenu.

“Svi mi pomažu, i na terenu i van njega. Nije mi bila potrebna velika pomoć jer sam već tri godine živeo u Engleskoj, ali kada mi je ona bila potrebna na terenu, svi su bili tu”, kazao je Šaćiri.

Prvi gol u dresu Liverpula Šaćiri je postigao prošlog meseca u utakmici protiv Kardifa i istakao da se strpljenje ipak isplatilo.

“Postigao sam mnoge golove za druge velike timove, ali ovaj je poseban za mene. To je bio moj prvi gol na Enfildu i možda nije najlepši koji sam dao, ali je poseban i uvek će biti u mom srcu”, rekao je Šaćiri.

On je dodao da je zadovoljan dosadašnjim procesom i da je tu da pomogne svojoj ekipi.

“Važno je biti srećan i na terenu i van terena. Naravno, trener na kraju mora da izabere samo 11 igrača, ali uvek imam na umu da pomognem svom timu“, dodao je švajcarski reprezentativac.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *