“Očekujem da SDS bude dosljedna”

Objavljeno: 10.11.2018.


Predsjednik SDS Vukota Govedarica očekuje da stranka bude dosljedna u političkom smislu i da ostanemo na liniji onih politika i ideja na osnovu kojih su im građani poklonili povjerenje na proteklim izborima.
Sjednica Glavnog odbora SDS-a, koja je prvobitno bila planirana da bude održana ovog vikenda, odgođena je za naredni, potvrdio je u petak za “Nezavisne” Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a.

On je rekao da je razlog odsustvo nekih važnih članova, koji će se vratiti do naredne sedmice.

“Smatrali smo da je bolje odgoditi sjednicu za sljedeći vikend i tako izbjeći nepotrebne i pogrešne spekulacije o tome ko se pojavio, a ko nije. Na primjer, Mićo Mićić će biti u Makedoniji, a biće odsutni i još neki funkcioneri”, rekao je Govedarica.

Dodao je da očekuje da stranka na sjednici Glavnog odbora definiše da li je ostala na onim političkim principima od prije i tokom izbora ili mijenja svoj politički kurs.

“Takođe očekujem da stranka bude dosljedna u političkom smislu i da ostanemo na liniji onih politika i ideja na osnovu kojih su nam građani poklonili povjerenje na proteklim izborima. Od svih članova stranke očekujem jedinstvo. Naravno da je potpuno normalno da ne mislimo svi isto, ali ono u vezi s čim nema odstupanja je da moramo svi poštovati odluke koje stranka donosi i da niko nema pravo da radi šta hoće i da krši stranačke odluke i dokumente”, zaključio je Govedarica.

Izvor: Nezavisne

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *