Druga Star Wars igrana serija biće Rogue One prednastavak

Objavljeno: 10.11.2018.


Izvršni direktor Diznija Bob Iger najavio je drugu Star Wars igranu seriju koja se sprema za striming servis, zvanično nazvan Disney+
Foto: Promo

Izvršni direktor Diznija Bob Iger najavio je drugu Star Wars igranu seriju koja se sprema za striming servis, zvanično nazvan Disney+.

Serijal će biti prednastavak (prequel) za Rogue One: A Star Wars Story, a u njemu ćemo pratiti Kasiana Andora godinama pre nego što će krenuti na najvažniju misiju u istoriji franšize.

Dijego Luna će ponovo tumačiti ulogu Andora.+

“Izuzetno mi znači to što ću se vratiti u Star Wars univerzum,” izjavio je Luna. “Imam toliko lepih sećanja o sjajnom poslu koji smo obavili i prijateljstvima koja sam stekao na tom putovanju. Pred nama je fenomenalna avantura, a ovaj format će nam omogućiti da istražimo lik Kasiana mnogo detaljnije.”

Dizni veli da će prdnastavak biti “uzbudljivi špijunski triler” fokusiran na, jelte, špijunažu i opasne misije koje će probuditi novu nadu u galaksiji. Serija će se dešavati u doba Imperije i tokom godina formiranja Pobunjenika, a snimanje počinje u toku sledeće godine. Datum premijere još uvek nije poznat.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *