“Zemlja gruva” koncertom proslavlja deceniju na sceni

Objavljeno: 9.11.2018.


„Zemlja gruva“ ove godine slavi 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceni, nastupom na „Beoviziji“, velikim koncertom u Beogradu, 08. decembra, u kultnoj sali SKC-a.
Nakon objavljivanja prvog albuma WTF is Gruvlend 2010.godine, i hitova Najlepše želje i Nisam znala da sam ovo htela, „Zemlja gruva“ je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji bivše Jugoslavije.

Kao mnogočlani bend, sa upečatljivom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza, „Zemlja gruva“ je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija „Gruvlend“.

„Kada pogledamo šta smo postigli za ovih 10 godina možemo da kažemo da smo zadovoljni. Prije svega, uspjeli smo da održimo kontinuitet i fokus na stvaranju muzike koju volimo i mislimo da smo obezbijedili jedno sigurno i prepoznatljivo mjesto na sceni. Mi to vidimo kao razlog za slavlje sa našom publikom. Pozivamo vas na vrhunsku žurku kojom ćemo započeti sljedeću deceniju gruva“, poručuju vlasnici hitova kao što su su Jednom je sada, Sudopera, U opasnosti, Afrika, Jače manijače, Đango, Vucibatina…

„Zemlja gruva“ će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom.

Ljubitelji dobrog zvuka karte za koncert, po ceni od 1.000 dinara, mogu kupiti na zvaničnom sajtu benda.

Izvor: rts

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *