Spektakl i suze ljepotice: Zašto je Adrijana Lima plakala na glamuroznoj “Viktorija sikret” reviji

Objavljeno: 9.11.2018.


Sinoć je u Njujorku održana spektakularna revija Viktorijinih anđela, a koliko su manekenke zablistale na pisti imate priliku da se uvjerite sami.
Kao i svake godine, modni svijet je sa nestrpljenjem očekivao spektakl koji je priredio najpoznatiji brend donjeg veša Viktorijas sikret.
Prelijepe manekenke koje su obilježile ovogodišnji šou bile su Adrijana Lima, Kendis Svonpul, Behati Prinslo, Jasmina Tuks, Sara Sampajo, Kendal Džener, Gigi i Bela Hadid, Toni Garn, Elsa Hosk i još mnoge druge.

Image result for adriana lima crying
Utisak ovogodišnje revije bila je definitivno manekenka sa trenutno najvećim stažom među anđelima, Adrijana Lima, kojoj je ovo bila posljednja revija u karijeri Viktorijinog anđela.

Image result for adriana lima crying
Brazilska manekenka oprostila se od popularnog brenda donjeg veša “Viktorijas sikret”, čije je revije nosila godinama unazad.
Poslije 19 godina Lima je skinula krila, što je za nju bio veoma emotivan momenat.

Image result for adriana lima crying

Na kraju revije manekenka nije uspjela da zadrži emocije i rasplakala se, a čelnici popularnog modnog brenda su joj se zahvalili na svemu što je učinila za njih u protekle dvije decenije. Ni Adrijana Lima nije ostala dužna.

Image result for adriana lima crying
– Draga Viktorija, hvala što ste me pokazali svijetu, što smo delili tajne, i što je najvažnije niste mi samo dali krila već ste me i naučili da letim. Voli vas Adrijana –
napisala je lijepa Brazilka.

Hello

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *