Eva Longoria u običnoj haljini koja laska figuri

Objavljeno: 9.11.2018.


Eva Longoria bila je domaćica na gala večeri koju jednom godišnje održava njena humanitarna fondacija.
Na svečanosti održanoj u hotelu The Four Seasons u Los Angelesu glumica je blistala odjevena u vrlo jednostavnu haljinu koja joj je pristajala savršeno.

Za večeru koja je okupila slavne Latine, Eva Longoria izabrala je običnu haljinu s kojom je postigla utisak od milion dolara. Tamnocrvena kreacija dugih rukava dužine do poda lijepo je pratila liniju tijela 43-godišnje glumice, a atraktivnosti njene pojave doprinio je i raspor na sredini. Haljina je u predjelu torza lagano nabrana te na struku ima pojas, a ti detalji savršeno su laskali Evinoj ženstvenoj figuri.

Predivnu haljinu slavna ljepotica kombinovala je uz takođe jednostavne zlatne sandale s tankim remenčićima, dok je od nakita izabrala dva tanka lančića, sitne naušnice i prsten s kamenom u istoj boji kakve je haljina. Evin stajling neodoljivo nas je podsjetio na glamur starog Hollywooda.

Na središnjem godišnjem eventu fondacije Eve Longorije koja se bori za jednaka prava na obrazovanje Latina te za manje siromaštva među latinskim stanovništvom, glumicu su podržale i njene kolegice Rosario Dawson, Zoe Saldana i Gina Rodriguez.

Eva Longoria u običnoj haljini koja laska figuri
(Foto: Profimedia)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *