Pogledajte do sada neviđen video-snimak nastupa Ejmi Vajnhaus

Objavljeno: 8.11.2018.


Britanska pjevačica Ejmi Vajnhaus održala je privatan mini koncert za svoje najbliže, koji do sada nismo imali priliku da vidimo.
“Back to black”, novi dokumentarac koji otkriva detalje o nastajanju istoimenog albuma iz 2006. godine, objavljen je 2. novembra, a u njemu možemo da saznamo relativno nepoznate detalje o životu preminule zvijezde Ejmi Vajnhaus.

Osim rijetkih intervjua, u filmu je prikazan i video zapis nastao tokom nastupa Ejmi Vajnhaus u londonskom studiju Riversajd u februaru 2008. godine. Riječ je o privatnom nastupu, što govori i naziv klipa – “Intimno veče u Londonu”.

Naime, Ejmi je mini koncert održala u Riversajd studiju u zapadnom Londonu 10. februara 2008., tokom večeri kada je osvojila pet Gremi nagrada: njen singl “Rehab” je izabran za spot godine, pjesma godine (“Rehab”), najbolje žensko vokalno pop izvođenje (“Rehab”), najbolji novi izvođač i najbolji vokalni pop album (“Back to Black”).

Tada 24-godišnja Ejmi se tek bila prijavila u kliniku za rehabilitaciju kako bi se borila sa opakom zavisnošću od droge, zbog čega nije dobila vizu za Sjedinjene Američke Države te nije mogla da dođe u Los Anđeles na dodjelu Gremi nagrada.

Iako su američki zvaničnici naknadno povukli odluku, muzičarka nije imala vremena da se spremi za put.

Umjesto toga, ona je izašla na scenu i održala koncert za svoju porodicu i prijatelje, a nagradu je prihvatila putem video poziva.

B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *