Poznata anđelica otkrila zašto je skinula krila

Objavljeno: 7.11.2018.


Gisele Bündchen otkrila je kako je i zašto odlučila napustiti glamurozni svijet Victoria’s Secreta.
Bila je jedna od najpoznatijih i omiljenijih Victorijinih anđelica u razdoblju od 1999. do 2006. godine, no slavna Gisele Bündchen tada je odlučila prekinuti itekako uspješnu karijeru.

I dok brojne manekenke očajno pokušavaju dospjeti na najpopularniju modnu pistu revije Victoria’s Secreta i htjele bi dobiti popularna krila, Gisele je sada otkrila kako u njeno vrijeme nije sve bilo idelano, kako se to možda činilo. U svojim novim memoarima “Lessons: My Path to a Meaningful Life”, 38-godišnja Gisele otkriva kako se nakon nekog vremena počela osjećati neugodno hodajući pistom u donjem rublju.

“Prvih pet godina osjećala sam se ugodno u donjem rublju, ali kako je vrijeme prolazilo, bilo mi je sve teže na snimanjima i šetnji pistom samo u bikiniju ili tangama. Molila sam da mi daju rep, plašt, krila, bilo šta, samo da budem što više pokrivena”, priznala je Gisele.

1999. godine kada je potpisala ugovor s Victoria’s Secretom bila je sretna što se finansijski osigurala jer honorari su bili među najvećima od modnoj industriji.

“Bila sam izuzetno zahvalna što mi se pružila prilika i financijska sigurnost koju mi je kompanija dala, ali tada sam bila u drugoj životnoj situaciji i nisam bila sigurna želim li nastaviti tamo raditi”, objasnila je.

Nastavila je neprestano putovati, pojavljivati se na važnim društvenim događanjima, snimati reklame za televiziju i magazine, no sve je to počelo ostavljati negativan utisak na nju, pa je odlučila svoju sudbinu jednostavno prepustiti slučajnom odabiru.

“Uzela sam dva papirića, na jednom sam napisala da, na drugom ne, i ubacila ih u šoljicu za čaj. Zatvorila sam oči i pomislila – koji god papir izaberem, bit će to najbolji izbor i ispravan izbor. I izabrala sam onaj na kojem je pisalo ne”, otkrila je Gisele i dodala kako ga je ipak priželjkivala.

Rastanak s Victoria’s Secretom završio je u prijateljskom tonu, bez ljutnje i loših odnosa.

Štaviše, kreativni direktor kompanije Ed Razek bio je taj koji ju je spojio s današnjim suprugom i ocem troje djece, igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem.

Par je započeo vezu 2006. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije.

Izvor: dnevnik.hr

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *