PAROLA “SNAĐI SE” Pogledajte kako je jedan od vozača izbjegao gužvu na graničnom prelazu (VIDEO)

Objavljeno: 6.11.2018.


Ogromne gužve na graničnim prelazima BiH i Hrvatske obilježile su protekle dane, ali to nije smetalo jednom od vozača koji je svojim automobilom preko livada i njiva zaobišao nekoliko desetina vozila.
Proteklih dana na graničnim prelazima u Bosni i Hercegovini zabilježene su velike gužve zbog čega su vozači koji su čekali ulazak ili izlazak iz naše države morali osim dovoljno goriva imati i dovoljno strpljenja.

Usput rečeno, duža zadržavanja zabilježena su tokom vikenda na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Velika Kladuša, Izačić, Bosanska Kostajnica,  Brod,  Gradiška, Donja Gradina, Bosanski Šamac, Orašje i Brčko.

Međutim, jedan od vozača, kojem se očito žurilo, skratio je svoje muke i kolonu koja se nalazila ispred njega tako da je ni manje ni više već svojim automobilom prešao preko livada i njiva. Sve se odigralo na graničnom prelazu Hadžin potok – Bogovlja u Opštini Cazin, prenosi Klix.ba.

2 thoughts on “PAROLA “SNAĐI SE” Pogledajte kako je jedan od vozača izbjegao gužvu na graničnom prelazu (VIDEO)

  1. За вашу информацију град који се налази сјеверно од Бањалуке неких 50-так километара се не зове Босанска Градишка већ ГРАДИШКА…

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *