Otkriveno ko su uhapšeni u akciji

Objavljeno: 6.11.2018.


Slaven Dakić je svojevremeno pucao i na Dejana Vukovića – Super Bebu, automafijaša iz Istočnog Sarajeva, s kojim je u sukobu.
Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, sinoć na osnovu operativnih informacija SIPA-e, uočili da se na području Sokoca kreće putničko motorno vozilo marke “Range Rover“, te da postoji sumnja da se radi o otuđenom vozilu izvršili blokadu saopšteno je iz MUP-a RS.

Tom prilikom je na lokalitetu Gluhovina, opština Rogatica uočeno navedeno vozilo, a u blizini vozila zatečeni Slaven Dakić (1988) iz Istočne Ilidže, Rade Bartula(1967) iz Sokoca i Zoran Jovičić(1964) iz Rogatice.

Dakić je jedan od optuženih u akciji “Volan”, jedne od najvećih akcija u suzbijanju automafije, a u kojoj je optužen i Srećko Trifković, kojem je određen pritvor zbog sumnje da se može dovesti u vezu s ubistvom policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Slaven Dakić je svojevremeno pucao i na Dejana Vukovića – Super Bebu, automafijaša iz Istočnog Sarajeva, s kojim je u sukobu.

“Lica su lišena slobode, a uz saglasnost i pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je uviđaj na licu mjesta, nakon čega su lica i vozilo predati Državnoj agenciji za istrage i zaštitu BiH, na dalje postupanje.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je navedeno vozilo otuđeno 12.09.2018. godine, na području Kantona Sarajevo.

Takođe, širim pregledom blokiranog područja, u rejonu sela Barnik, opština Sokolac pronađena su još dva putnička motorna vozila, kao i veća količina auto dijelova, za koja postoji sumnja da potiču iz krivičnih djela “Krađa“ izvršenim na području Kantona Sarajevo.

Nakon izvršenog uviđaja, vozila i auto dijelovi će biti predati MUP-u Kantona Sarajevo”, saopšteno je iz MUP-a RS.

Izvor: SB

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *