Nokia 9 PureView renderi i video

Objavljeno: 6.11.2018.


Nakon što je završeno predstavljanje premijum telefona iz jesenje ponude proizvođača, vrijeme je da se okrenemo onome što nas očekuje početkom 2019. godine.
Zajedno sa uobičajenim modelima koje donose Samsung, LG, Sony i drugi, očekuju nas i noviteti iz Nokije.

Nokia, tačnije HMD Global, bi konačno trebalo da nam predstavi novi premijum telefon tokom prvih meseci nove godine, a očekuje se da će ovo biti Nokia 9, odnosno Nokia 9 PureView.

Sada smo u prilici da vidimo Nokia 9 PureView na kvalitetnim renderima, kao i u videu gde je telefon prikazan iz svih uglova. Renderi su bazirani na CAD skicama, tako da možda nisu 100% precizni, ali nam svejedno daju dobar uvid u ono što Nokia sprema.

Ono što je primetno, jeste da će Nokia 9 PureView imati dizajn sa pet kamera na poleđini, neće implementirati izrez u ekranu (notch).

Sa 2:1 QHD ekranom na 5.9-inčnom displeju, Nokia 9 deluje dovoljno u trendu i sa oštrim prikazom, a da pri tom ne mora da se sa drugim proizvođačima takmiči po veličini displeja. Ukupne dimenzije telefona iznose 155 x 75 x 7,9 milimetara, što ga čini značajno dužim i debljim od 5.5-inčnog Nokia 8 Sirocco. Više fotografija telefona je dostupno u linku izvora.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *