Lovren: Ramos griješi više nego ja, ali igra u Realu

Objavljeno: 2.11.2018.


Fudbaler Liverpula i Hrvatske Dejan Lovren veruje da defanzivac Reala Serhio Ramos greši više od njega, ali da igra u klubu gde se greške lakše praštaju.
Lovren je nastupio za Liverpul u finalu Lige šampiona, a onda oko mesec dana kasnije u finalu Svetskog prvenstva sa reprezentacijom Hrvatske.

“Rekao sam da sam jedan od najboljih, ali ne i najbolji. Recite mi ko je igrao u finalu Lige šampiona i mesec dana kasnije u finalu Svetskog prvenstva. Pre mene samo Tijeri Anri, tako da mislim da sam zaslužio pohvale”, rekao je Lovren.

Serhio Ramos, štoper Real Madrida i Španije, važi za jedenog od najboljih u svom poslu, ali Dejan veruje da razlika između njih dvojice nije velika, ako uopšte postoji.

“Ramos, na primer, pravi mnogo više grešaka nego ja, ali on igra u Real Madridu. Kada imate Kristijana i napravite grešku dobijete 5:1 ili 5:2 i niko ni ne obrati pažnju na vaš kiks”, dodao je Lovren.

Hrvat veruje da Ramosev par iz poslednje linije odbrane Madriđana Rafael Varan zaslužuje više priznanja, ali ih ne dobija.

“Varan mi se sviđa. On zaslužuje više priznanja, ali ih ne dobija koliko i Ramos. Sa tim se ne slažem. On je definitivno bolji od Ramosa, sada ali i prethodnih godina. Osvojio je Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo i samim tim mora biti izabran kao najbolji defanzivac na svetu. Oni su odabrani Ramosa i to je odluka koja se više ne može promeniti”,zaključio je Lovren.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *