Lexus kao Rolls-Royce: Luksuzna limuzina za ljubitelje vina

Objavljeno: 2.11.2018.


Na sajmu tjuniranih vozila – SEMA, koji se svake godine u ovom periodu tradicionalno održava u Las Vegasu, japanski Lexus predstaviće specijalno opremljenu limuzinu ES.
Proizvođači automobila i firme koje se bave doradom serijskih modela, na manifestaciju SEMA dolaze kako bi svetu predstavili specijalno preuređena vozila – od onih koja plene osnaženim motorima i sportskim detaljima, do automobila sa dodatnim luksuznim sadržajima.

Lexus ove godine u Las Vegasu izlaže nekoliko modifikovanih modela, među kojima je i sedan ES namenjen zaljubljenicima u vino.

Japanski proizvođač je po ugledu na Rolls-Royce, koji često svoje superluksuzne automobile oprema frižiderom sa šampanjcem ili kompletom čaša za viski, ugradio u prtljažnik pravi mali vinski kabinet.

U preuređenom gepeku ove limuzine našlo se mesta za frižider za rashlađivanje vina, dok su pod i prednja stranica prtljažnog prostora obloženi hrastovinom. Dodatnu atrakciju predstavlja imitacija drvenih buradi za čuvanje vina.

Uz vinski tematiku lepo se slaže i specijalna crvena boja spoljšanjosti sa posebno dizajniranim 20 inčnim RAYS alu felnama opremljenim Michelin Pilot Sport 4S pneumaticima, dok su patosnice u putničkoj kabini napravljene kao imitacija niza spojenih pampura za vinske flaše.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *