Salma Hajek sa platinastom kosom ne liči na sebe

Objavljeno: 1.11.2018.


Salma Hajek (52) se proslavila kao zanosna brineta i kroz čitavu karijeru je furala isti taj look. Samo je nekoliko puta probala da promijeni boju kose, pa je tako napravila veliki šok kada se na Fashion Weeku u Parizu prošle godine pojavila sa plavom perikom, ali izgleda da je odmah odustala. Sve do juče, kada je objavila fotke sa izblajhanom plavom kosom na kojima bukvalno ne liči na sebe.
Svijesni smo toga da se riječi “ne liči na sebe” i “bukvalno” koriste previše često i to posebno i situacijama kad em osoba i te kako liči na sebe em zaista nije bukvalno. Ali ovog puta su te riječi stvarno na mjestu, jer nam je trebalo desetak minuta da skapiramo ko je seksi plavuša na slikama.

Salma Hajek kao plavuša
Salma Hajek kao plavuša Foto: Profimedia

Meksička glumica je uz fotografije, koje je objavila na Instagramu, objasnila da nije zaista riješila da postane platinasta plavuša, već je u pitanju priprema za ulogu za novi film.

“Eksperimentišući sa različitim lookovima za novi film došla sam do ovog. Riješili smo da za film ipak idemo u drugom smjeru, ali pomislila sam da je ona vrijedna dijeljenja sa vama”, poručila je glumica.

Foto: Profimedia

Dugačka bijela perika, crveni karmin i zavodničk izraz lica bili su sasvim dovoljni da Salmu pretvore u neku potpuno drugu ženu. I, iako u svakom slučaju izgleda prelijepo, čini nam se da je ipak tamna kosa ono što joj najbolje pristaje.

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *