“Black Panther” je definitivno prioritet “Diznija” za Oskare

Objavljeno: 31.10.2018.


“Dizni” nema namjeru da bude suptilan oko lobiranja za “Crnog pantera” (Black Panther) na narednoj dodjeli Oskara.
Foto: Tanjug/AP

U zvaničnoj kampanji je čak 16 kategorija, dok će “Avengers: Infinity War” morati da se zadovolji samo jednom.

“Dizni” nema nameru da bude suptilan oko lobiranja za “Crnog pantera” (Black Panther) na narednoj dodeli Oskara. U zvaničnoj kampanji je čak 16 kategorija, dok će “Avengers: Infinity War” morati da se zadovolji samo jednom.

Na “Diznijevim” “Guild Awards 2018” internet stranici možete videti da Dizni lobira za film “Black Panther”, “Infinity War”, “Incredibles II”, “Ralph breaks the Internet”, “Mary Poppins Returns” ali i kratki animirani film “Bao”, piše “IGN“.

Naravno, upašće vam u oči “Black Panther” koji je prvi na listi prioriteta sa željenim nominacijama za najbolji film, najbolju režiju, najboljeg glavnog glumca i praktično sve ostalo. “Infinity War” bi bio u kategoriji za najbolje vizuelne efekte, za koju je apsolutno neobjašnjivo zašto se “Black Panther” i za nju razmatra, jer je jedna od najslabijih tačaka filma bila upravo stavka koja se tiče kompjuterskih efekata.

Ovaj potez je svakako bio očekivan (najavljuju ga mesecima), ali mnogi su se nadali da će Džoš Brolin možda biti nominovan za najbolju sporednu ulogu, naravno, Tanosa u “Infinity War”.

U svojoj nameri da pokori Oskare, Dizni je čak unajmio i veterane-stratege kampanja oko dodela ovih priznanja, i platio ih priličnom količinom novca iz budžeta.

Izvor: IGN

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *