Zanosnu zvijezdu Instagrama zaustavila policija zbog ozbiljnog prekršaja, ona nudila SEKS DA SE IZVUČE (FOTO)

Objavljeno: 30.10.2018.


Kiru Majer (24), “Instagram” zvijezdu sa preko 145.000 pratilaca, zaustavila je saobraćajna policija u Moskvi, nakon čega je pozornicima navodno ponudila seks kako ne bi platila kaznu.
Mlada starleta na društvenoj mreži objavljuje fotografije u provokativnom rublju. Kako piše “Miror”, kada ju je zaustavila policija jer je vozila bez dozvole, navodno im je ponudila privatni performans. Lokalni mediji navode da je prije šest mjeseci ostala bez vozačke dozvole kada je pobjegla sa lica mjesta nakon saobraćajne nesreće.

Image result for kira mayer

Kira zbog kazne uopšte ne bi ni smjela da vozi narednih 15 mjeseci. Policija ju je zaustavila u automobilu marke “mercedes”, a kako piše “Dejli mejl”, ona je ubrzo počela da šutira i grebe pozornike koji su je isključili iz saobraćaja.

Image result for kira mayer

– Saobraćajna policija joj je rekla da ne smije da vozi više i to ju je naljutilo. Počela je da vrišti i probala je da zgrabi dokumenta iz ruku policajca. Grebala ih je, udarala, psovala, i čak pokušala da pobjegne – naveo je portal “Maš”.

Related image

To joj ipak nije pošlo za rukom. Kako navodi “Miror” zatim im je ponudila solo ili grupni seks. Nakon što su je odbili, policajci su je odveli u policijsku stanicu gdje je pokušala da se posječe po ruci uz pomoć ogrlice. Tim psihijatara sada provjerava njeno mentalno zdravlje, a prijete joj i kriminalne optužbe zbog napada na policiju.

Related image

Kira, model sa “Instagrama” ima preko 145.000 pratilaca gdje objavljuje erotske i provokatine fotografije, kao i snimke sa putovanja. Kako može da se zaključi, najčešće boravi u Parizu i Dubaiju.

Image result for kira mayer

– Kada mi dosadi srećni život, udaću se i patiti kao svi normalni ljudi – navela je na svom profilu.

Related image

*

Related image

*

Related image

*

Image result for kira mayer

*

Related image

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *