Red Dead Redemption 2 bi mogao stići na PC

Objavljeno: 30.10.2018.


Red Dead Redemption 2 je jedna od većih igara, koje su objavljene ove sezone, a generiše dobre ocene i utiske kako od strane kritičara tako i od fanova.
Trenutno, igra je dostupna samo za konzole – PlayStation 4 i Xbox One. Međutim, glasine sada sugerišu da je u pripremi i PC verzija igre, tako da desktop igrači više neće morati da se osećaju zapostavljeno.

Postojanje PC porta igre sugeriše kod u okviru prateće Android aplikacije za Red Dead Redemption 2. Aplikacija, koja je dostupna i za Android i za iOS, dizajnirana je za korišćenje uz igru na konzolama i igračima omogućava da vide mape, dnevnik događaja, kao i HUD igre na drugom uređaju. GTAForums korisnik BlackScout je malo dublje istraživao prateću aplikaciju i otkrio je parametre i funkcije igre koje ukazuju na postojanje PC verzije.

Naravno, iako su neki dokazi pronađeni i glasine su osnovane, ovo su i dalje neproverene informacije. Developer Rockstar Games nije zvanično objavio nikakve datume ni postojanje PC verzije igre, a ukoliko do ovoga dođe, na ovo će sigurno uticati i popularnost igre i broj igrača koji i dalje preferiraju PC umesto konzole.

Izvor: DigitalTrends

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *