Probudili su Darka Lazića: Pjevač može sve da čuje, ali ne može da reaguje!

Objavljeno: 30.10.2018.


Njegovo stanje pratiće se naredna 24 sata…
Pjevačev otac Milan Lazić kratko je izjavio da su ljekari djelimično izveli Darka iz vještačke kome i da će biti dobro. Porodica, vjerenica i kuma Andreana Čekić izašli su raspoloženi iz bolnice KBC Zemun, poslije 15 minuta boravka. Nakon posjete otišli su da se opuste u obližnji kafić, nakon što su čuli lijepe vijesti.

 

Izvor “Kurira” iz bolnice kaže da je prije dva dana smanjena terapija kako bi se pjevač postepeno izvodio iz vještačke kome.

 

“To znači da Darko sada moze da čuje, ali ne može da reaguje”, izjavio je izvor “Kurira”.

 

Lazić je prije nekoliko dana operisan, kada mu je izvađena slezina, i o njemu danonoćno brine najstručnije osoblje. Lazić je polomio jagodicu, butnu kost, karlicu, devet rebara, probušeno mu je plućno krilo i bubrezi slabije rade.

 

Podsjetimo, pjevač je imao stravičnu nesreću 23. oktobra u 8.30 na putu od Subotišta ka mjestu Brestač kod Pećinaca.

 

Sagovornik je jutros izjavio da je Darko “pregrmio” najgori period.

 

“Sada je najteži period, jer čak 20 do 30 odsto operisanih pacijenata u slučaju kao što je Lazićev dobije trombozu nakon operacije. On je najgori dio pregrmio, ali ono što je trenutno najopasnije jeste bojazan da tromboza ostane neprepoznata, a tada može da dovede do ozbiljnih posljedica. Zato se Darkovo stanje prati 24 sata. Ako se otkači, tromb može da ode na pluća ili srce i tamo izazove infarkt, odnosno emboliju pluća, a to su veoma ozbiljna stanja”, završava naš sagovornik.

 

Glossy

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *