Plejboj model se predozirala u stanu prijatelja kog je upoznala NA LIJEČENJU

Objavljeno: 30.10.2018.


“POMAGAJ, UZELA JE PREVIŠE DROGE”
Pomagaj, uzela je previše droge – rekao je kratko svom prijatelju Miloš Kovačević, vjerenik Plejboj modela Ivane Mlađović (30), kada ju je u subotu pronašao mrtvu pored njega u sobi.

Ivana se predozirala u subotu uveče u kući svog prijatelja kod kog je kobne noći ostala da prespava sa vjerenikom. Miloš Kovačević, koji je takođe kobne večeri konzumirao drogu, pronađen je u nesvijesti kako leži pored nje.

Miloš Kovačević i Ivana Mlađenović
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Miloš Kovačević i Ivana Mlađenović

Kako je za “Alo” ispričao otac njihovog prijatelja u čijoj je kući došlo do tragedije, A. N. je zatekao mrtvu Ivanu kada je ujutru primijetio da ne ustaju iz kreveta.

– Došli su na jednu noć, kasno uveče, a kada je trebalo da legnu, ostavio ih je. Posljednji put ih je vidio u kupatilu, pa je otišao u krevet, jer je pretpostavio da će i oni spavati. Međutim, ujutro je Ivana bez znakova života ležala u sobi. Moj sin je pozvao Hitnu pomoć – otkrio je otac A. N.

Kako saznajemo, kada ih je A. N. zatekao, Kovačević je kratko uspio da izgovori: “Pomagaj, uzela je previše droge”.

FOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA
 Hitna pomoć je Kovačevića hitno prevezla u bolnicu gdje se ljekari i dalje bore za njegov život, a mogli su samo da konstatuju smrt mladog Plejboj modela.

Vjerenik je u Kragujevcu bio zaposlen kao taksista, a, kako pričaju mještani, bio je poznat kao zavisnik od droge.

Tijelo nesrećne djevojke poslato je na obdukciju, gdje će se nakon toksikoloških nalaza znati tačan uzrok smrti, a kako se sumnja preminula je od velike doze heroina.

Upoznali se na liječenju?

Otac mladića u čijoj kući je Ivana preminula, rekao je da ne zna odakle se ona i njen vjerenik poznaju sa njegovim sinom, ali da pretpostavlja da su počeli da se druže u bolnici.

– Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na liječenju. Uspio je da se skine sa droge, ali je ostao na metadonskoj terapiji. Pretpostavljam da se sa njima upoznao tamo i da to prijateljstvo datira iz bolnice. Čuo sam da se Ivana liječila, pa su vjerovatno i na nju tamo naišli – rekao je on.

Kako je dodao, ne vjeruje da bi njegov sin dozvolio da spavaju u njegovoj kući da je znao da će uzimati heroin.

Ivana je statirala u poznatoj seriji
FOTO: SCREENSHOT
Ivana je statirala u poznatoj seriji

Preminula Ivana Mlađović je rodom iz Kosovske Mitrovice, i imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”, reditelja Radoša Bajića.

Inače, Ivana je bila jedna od finalistkinja prvog izbora za “Plejboj djevojku godine” u Srbiji, krajem 2011. i početkom 2012. godine, kada je pobjeda u šou-programu pripala Soraji Vučelić. Mlađović je nakon toga insistirala na tome da je takmičenje bilo namješteno.

Related image

 

Blic

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *