Novi Beograd dobija košarkaški teren posvećen Predragu Daniloviću

Objavljeno: 30.10.2018.


Kompanija Mozzart otvoriće još jedan teren u Srbiji, ovoga puta posvećen legendarnom košarkašu i srpskom reprezentativcu Predragu Daniloviću.
Sledeća stanica sportske akcije Mozzarta “100 terena za jednu igru” je igralište u Bloku 23, na Novom Beogradu.

Obnovljeno košarkaško igralište koje se nalazi u ulici Bulevar Milutina Milankovića 52 je 70. obnovljeno po redu i svečano će ga otvoriti bivši jugoslovenski košarkaš i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Teren u delu Beograda koji je oduvek bio poznat po najboljem basketu i jedan od omiljenih mnogim Novobeograđanima dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole košarku će moći da uživaju u igri u uslovima kakve imaju profesionalci – na novoj specijalnoj podlozi, s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Pre nego što legendarni Danilović otvori teren koji će nositi njegovo ime, posetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih košarkaša KK “Pobednik 011”, kao i u brojnim sportskim iznenađenjima.

Priliku da zaigraju košarku na obnovljenom igralištu imaće i svi posetioci koji se prijave za takmičenje u šutiranju trojki, za koje je kompanija Mozzart pripremila sjajne nagrade.

Na svečanom otvaranju će Predrag Danilović, zajedno sa mladim košarkašima i specijalnim gostima, poslati poruku o važnosti negovanja sportskog duha, druženja i zdravog načina života, što i jeste osnovna misija društveno odgovorne akcije “100 terena za jednu igru”.

Promocija kojoj će prisustvovati i predsednik Skupštine grada Beograda je zakazana za 30. oktobar od 14.00 časova.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *