Majka Demi Lovato: Demi je čista 90 dana

Objavljeno: 30.10.2018.


Majka Demi Lovato, Dianna De La Garza, kaže da je njena kćerka “čista” od alkohola i droga već 90 dana.
Američka pevačica je hospitalizovana nakon predoziranja narcanom, 24. jula ove godine, i pretpostavlja se da će u bolnici biti još narednih nekoliko meseci.

Izdržala je 90 dana! Ne mogu biti zahvalnija, niti ponosnija njom nego što jesam sada. Adikcija je bolest i tako se mora i lečiti. To nije lak put i ne postoje prečice.” objašnjava De La Garza.

De La Garza je obnasjila kako je za predoziranje narkoticima svoje ćerke saznala putem poruka koje su joj ljudi slali. Asistent Demi Lovato je bio taj koji joj je saopštio strašne vesti.

Zvao je i rekao da su stigli u bolnicu. Nadala sam se da je još uvek živa i pitala šta se događa, a onda sam čula ono najstrašnije što jedan roditelj može čuti.” dodaje ona.

Demi je na instagramu podelila fotografiju na kojoj je pisalo da joj je potrebno vreme za izlečenje i odmor odmah nakon što se informacija pročula.

Treba mi vremena da se fokusiram na svoj put ka izlečenju. Ljubav koju mi dajete mi je neizmerna podrška i jedva čekam dan kada ću moći da stanem pred vas i kažem da je ovo poglavlje iza mene,” napisala je ona.

Izvor: Tracara

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *