Lebron odgovorio na Džordanov “izazov”: Spreman sam!

Objavljeno: 30.10.2018.


NBA zvezda Majkl Džordan poveo je interesantnu debatu oko toga ko je je najbolji u NFL-u, kvoterbek Grin Beja Aron Rodžers ili Tom Brejdi iz Nju Inglanda.
Džordan je bio akter promotivnog videa kojim se najavljuje veliki okršaj izmešu Pakersa i Patriotsa koji je zakazan za 5. novembar.

Džordan je svojevremeno voleo da raspravlja o tome ko je bio najbolji u njegovom sportu, ali kada je već tako, lepo je što je dobio priliku da debatu prenese i na NFL teren.

Mnogo se ovih dana priča o tome ko je najbolji svih vremena, ko ima titule, sirov talenat, najviše odlučujućih momenata. Razumem sve to. Teško je odlučiti. Mislim, čak su im brojevi na dresovima isti. Ali možda najbolji način da se okonča ova debata je da ih vidimo licem u lice. Gledaću pažljivo“, rekao je Džordan u videu posle momenta u kojem su prikazani Rodžers i Brejdi.

Možda sve ovo ne bi bilo tako interesantno da na Džordanov poziv o direktnom odlučivanju oko toga ko je bolji, nije duhovoti odgovorio košarkaš LA Lejkersa, Lebron Džejms.

On je putem Tvitera poslao poruku u kojoj je aludirao da je i on kao i Džordan nosio broj 23, te da bi mogao da prihvati izazov da se odlučuje ko je bolji, on ili Džordan.

Spreman sam! O, moja greška, pomislio sam da si to možda bio ti, ali nije važno, moram da se vratim svojim dnevnim obavezama“, poručio je Lebron.

Džejsmu nije sjajno krenulo u novoj sezoni . Posle sedam mečeva, Lejkersi imaju svega dve pobede i daleko su od zadovoljavajuće forme.

Izvor. B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *