Ćerka Lenija Kravica kao OD MAKE ROĐENA: Golišava Zoi izjavila da čitav život traga za svojim identitetom! (FOTO)

Objavljeno: 30.10.2018.


Pronašla sebe po uzoru na majku
Zoi Kravic (29), kći pjevača Lenijaa Kravica (54) i glumice Lise Bonet (50), je pozirala za časopis Rolling Stone. Isto je učinila i njena majka Lisa pre trideset godina. Glumica se fotografisala 1988. godine kad je bila dva meseca trudna.

 

– Oduvijek mi se sviđala ta naslovnica. Kad god vidim časopis Rolling Stone, sjetim se te slike koja mi se urezala u pamćenje. Sjajna je . Zaista je upečatljiva – kaže Zoi.

Jedina razlika u fotografisanju majke i ćerke je ta što su za Lisinu naslovnicu odabrali sliku u košulji, a Zoi se fotografisala skroz gola. I Lisa je htjela imati golu fotografiju na naslovnici, ali su se urednici odlučili za nešto čedniju verziju.

 

,,Cijeli život pokušavam pronaći vlastitu svrhu i vlastiti identitet. Teško je to kad imate slavne roditelje – ispričala je Zoi.”

Zanimljivo je da su urednici časopisa intervjuisali Zoi i pitali je ista pitanja kao i njenu majku prije 30 godina, kako bi joj odali počast.

 

Tako je i Zoi odgovorila na pitanje šta za nju znači ‘biti atraktivan’.

 

– Za mene je privlačan neko ko je samopouzdan i dobro se osjeća u svojoj koži.

Mladi Mik Džeger, Areta Frenklin. Kad se neko ne boji biti ono što jeste i kad su radi o dobrim ljudima, e to je privlačno – ispričala je Zoi, koja je i po izboru karijere krenula maminim stopama i ostvarila nekoliko zapaženijih filmskih uloga.

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *