Turski milijarder Eminu upoznao sa porodicom i objavio PRVU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU

Objavljeno: 29.10.2018.


Već mjesecima unazad spekuliše se o vezi turskog milijardera Sadetina Sarana i pjevačice Emine Jahović.
Iako su na sva pitanja medija odgovarali osmjehom, ili ćutanjem, ovaj put se biznismenu omaklo nešto što se možda neće svidjeti pjevačici.

Naime, Sadetin i Emina prisustvovali su proslavi rođendana člana Saranove porodice, a tom prilikom, pjevačica je naslovnila glavu na rame svog emotivnog partnera.

Ovu fotografiju Saran je objavio na svom zvaničnom profilu na Instagramu. Prva zajednička fotografija koja je javno objavljena je ujedno i potvrda ljubavi o kojoj se dugo piše, a očigledno je da je turski biznismen Eminu Jahović upoznao sa svojom porodicom.

Sadetin Saran i Emina Jahović zagljeni u uglu

Novi dečko Emine Jahović, ima bogatstvo procijenjeno na nekoliko milijardi dolara. Sadetin Saran rođen je 1964. godine u Sjedinjenim Američkim Državama i ima tri mlađa brata.

Do 12-e godine živio je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda.

U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine posluje  u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gdje takođe imaju velike investicije. Napravo sopstvenu televiziju “S sport” TV u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna, poslije godinu i po dana od osnivanja.

– Ponosan sam na svoju televiziju jer imamo sopstvene programe sa Premijer lige, NBA, Formule1 i tako dalje. Po prvi put smo uveli mobilnu platformu u ovaj posao, a naša politika poslovanja stavlja ljubav prema sportu ispred programa- rekao je Saran kad je pokrenuo televiziju.

Takođe, Saran  je i vlasnik više radio stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspješan menadžer Fenerbahčea. U Saranov biznis uključeno je oko 4.500 ljudi, kojima daje platu. Vrlo važna činjenica je da je Saranova kompanija jedna od društveno najodgovornijih kompanija i da su mnogo ljudi usrećili humantarnim izdvajanjima zbog čega ga u Turskoj svi vole. Njegovo bogastvo se svrstava među petnaest vodećih u svijetu.

Turski mediji prenijeli su prvu zvaničnu fotografiju ovog para. Inače, Emina Jahović je već jednom prije Mustafe bila udata. Sa 17 godina pobjegla je od kuće kako bi se udala za Aladina Đulovića.

Iako su njihove porodice bile protiv tog braka, budući da su oboje bili veoma mladi, zaljubljene ptičice niko nije mogao da omete u namjeri te su se uzeli bez obzira na sve.

View this post on Instagram

Burgundy 🍷

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Emina je čak pobjegla od kuće kako bi bila sa Aladinom.

– Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobjegla od kuče da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi,  rekao je tada Eminin prvi svekar Rustem Đulović za „Blic puls“.

Đulović ne krije da njegov sin ne želi da čuje za Eminu i da je taj brak izbrisao kao ružnu prošlost.

View this post on Instagram

Sunny side of my street 😜

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

– Bukvalno ne postoji ni jedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želio da bilo ko od nas ima sjećanje na taj period. Ako mi vjerujete, ni u familiji nema nijedne fotografije – završava priču Đulović.

View this post on Instagram

Dinner time🤗

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Blic

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *