Stanivuković na čelu GO PDP BL

Objavljeno: 29.10.2018.


Budući narodni poslanik Draško Stanivuković do kraja godine biće na čelu Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, potvrdio je on za Srpskainfo.
“PDP i svi njeni članovi su stava da treba da preuzmem Gradski odbor, a ja sam spreman da preuzem tu odgovornost zbog građana koji su mi ukazali povjerenje”, rekao je Stanivuković.

Stanivuković je za Srpskainfo istakao da će ovu funkciju prihvatiti samo pod uslovom da se ova organizacija bavi savremenom politikom 21. vijeka.

“Pod tim mislim ovaj koncept rada koji sam ja do sada radio, a to je neposredno druženje sa građanima i aktiviranje na društvenim mrežama, a sve to uz konkretan rad. To znači biti svaki dan na trenu, uz nekoliko vidljivih aktivnosti dnevno”, kaže Stanivuković.

Dodaje da je njegov cilj napraviti najjaču političku organizaciju na teritoriji na kojoj djeluje.

“To je zvijezda vodilja kojom idem, jer nema više vremena. Ovo društvo zahtjeva velike suštinske promjene, a ne kozmetička sređivanja i prelivanja iz šupljeg u prazno. Dovešću nove ljude koji žele da rade, a ako bude bilo potebe neki će i otići. Biću opozicija opoziciji jer me interesuje samo rezultat”, zaključio je on.

Izvor: Srpskainfo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *