Snimio hit POLA VINO POLA VODA, pa pobjegao u Ameriku! Danas – NEPREPOZNATLJIV

Objavljeno: 29.10.2018.


Sasvim drugačiji!
Pjevač Bane Bojanić, sin iskusnog folkera Miloša Bojanića, stekao je popularnost tokom devedesetih godina, ali je uprkos hitovima kao što su ,,Ova pesma moj je oproštaj”, “Pola vino, pola voda”, “Samo pijan mogu da prebolim”, “Bolje da me ubila” i drugih, koje je publika prihvatila, odlučio da batali muzičku karijeru i svoju sreću potraži u Americi.

Bojanić je tamo pokrenuo svoj biznis i počeo da se bavi menadžerskim i špediterskim poslovima. Kupio je kuću u blizini Čikaga u kojoj je živio sa suprugom i organizovao tezge domaćim pjevačima. Neki od njih žalili su se da ih je Bane, navodno, oštetio i zaradio novac na njima, a nešto kasnije on je riješio da prekine sa menadžerskim poslovima i nastavi da se bavi samo špecdicijom.

Njegovo poslovanje u Americi nije teklo sasvim glatko, te je u jednom trenutku sasvim ostao bez para i zapao u dugove, pa je morao da se vrati u Srbiju.

Danas, Bane živi u Detroitu, i da nije Instagram profila njegovog rođenog brata Mikice, koji je takođe napustio muzičku karijeru i preselio se u Australiju, gdje živi sa suprugom i djecom, obožavaoci ne bi imali prilike da vide kako Bane izgleda danas.

Na fotografijama koje možete vidjeti iznad ovog pasusa očito je da se Bane prilično ugojio i da izgleda dosta drugačije nego zgodni mladić kakvim ga mnogi pamte.

Liniju možda nije očuvao, ali se isto definitivno ne može reći za šarm…

Bane Bojanić

*

Bane Bojanić

*

Bane Bojanić

*

Bane Bojanić

*

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *