Bivši vjerenik glumici napravio pakao od života, a razlog je krajnje bizaran

Objavljeno: 29.10.2018.


Bivši vjerenik Sofije Vergare Nik Leb pokušava glumici da uništi brak sa Džoom Manđanelom.
Foto: INSTAGRAM

Bivši verenik Sofije Vergare Nik Leb pokušava glumici da uništi brak sa Džoom Manđanelom.

Naime, Sofija i Nik su u sudskom procesu zbog zamrznutih embriona koje su sačuvali još dok su bili u vezi. Sada se spore oko njih jer glumica, koja je već tri godine u srećnom braku sa Džoom Manđanelom, želi da ih uništi dok Nik Leb želi da ih sačuva.

Izvori bliski bivšem paru kažu da Nik još nije preboleo raskid sa popularnom glumicom i da je ovo samo jedan od načina da joj se osveti, prenosi “TMZ”.

Njemu ti embrioni ne znače ništa, s obzirom na to da je prošle godine dobio ćerku sa drugom ženom i ostvario se u ulozi oca.

Zanimljivo je da je Nik sudski proces prebacio u Lujzijanu, jer se u ovoj državi ljudski embrioni smatraju živim bićima. On je čak i prebivalište prebacio na adresu u Lujzijani, iako nikada ne boravi u toj kući. Navodno je Vergarin bivši tamo osnovao fond za embrione koje je nazvao Ema i Izabela.

Vergara i Leb bili su u vezi četiri godine. Za to vreme su nekoliko puta raskidali i mirili se. Glumica je kao razlog kraha veze navela da su “imali previše problema u smišljanju kako da provode više vremena zajedno jer su bili odvojeni”.

Zvezda serije “Moderna porodica” udala se za kolegu Džoa Manđanela u novembru 2015. godine.

Izvor: Blic

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *