SzP odbacio izborni rezultat

Objavljeno: 15.10.2018.


Lideri Saveza za pobjedu Vukota Govedarica, Mladen Ivanić, Branislav Borenović i Dragan Čavić razgovarali su danas u Banjoj Luci i još jednom su odlučno odbacili izborne rezultate.
Govedarica, Ivanić, Borenović i Čavić ponovili su da su izbori brutalno pokradeni i da su ishode izbora odlučili brojači, a ne glasači.

Savez za pobjedu smatra da niko nema pravo da falsifikuje volju naroda i poziva nadležne institucije da utvrdi izbornu istinu i da otkrije sve nepravilnosti koje su dovele do ove krađe.

Savez za pobjedu će u narednim danima odlučiti na koji način će se dalje boriti protiv krađe koja je ponovo uskratila budućnost građanima Republike Srpske, navedeno je u saopštenju SzP-a.

(BN)

7 thoughts on “SzP odbacio izborni rezultat

  1. Vukota zabrani narodu da glasa, pa saam sebe proglasi pobjednikom, jedino na taj nacin mores bit predsjednik, glasanjem nikad.

  2. Cuddno ga vukota nije ispjeva guslarsku pjesmo o svom porazu, najbolji ce on to na guslama obajsniti.

  3. А шта мислите да ипак признате пораз и честитате побједницима, умјесто да каките……………..

    1. A ko je pobedio, iliti ukrao, iliti pokrao, iliti potplatio, iliti uslovljavao, iliti pretio, iliti…

  4. Posto od tog prenemaganja “Ne priznajemo rezultate” nema vajde, evo gospodo iz “opozicije” imate sada cetiri godine ili dvije godine , pa lijepo na tenane dokazite kradju konkretno, nadjite svjedoke, i bar nesto konkretno uradite. ILi sad jos jedno petnaest dana galamite i bucite pa onda sve po starom, u skupstinu zaradjujte dnevnice i laprdajte bez veze jer zakone donosi vecina, tako da se vas ni od sada, kao i do sada nista nece pitati. Da ne bude zabune ja licno sam glasao za opoziciju i podrzavam ono sto su obecavali pred ove izbore, ali iskreno receno nisam nesto tom istom opozicijom nesto odusevljen, mlitavo mi sve to nesto radite. A pravdu za Davida ne politizujte, ne mjesajte babe i zabe i pomozite covjeku konkretno, umjesto sto samo konstatujete ocigledno. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *